Категории

Што ни препорачува Универзумот денес: Важна порака за 9 Март 2020 година

Порака на Универзумот за 9 Март 2020 година – Кога сте задоволни со работите што вè опкружуваат, Универзумот ќе ви даде уште повеќе.

Универзумот денес порачува:

 

Исполнете го своето битие со љубов, светла енергија и внатрешен мир.

 

Само на овој начин ќе пронајдете среќа и задоволство.

 

Дејствувајте во согласност со повисоката фреквенција на вашата енергија.

 

Фокусирајте се на вашите цели, затоа што добри работи ќе ви се случат наскоро.

 

Се манифестира она што долго го чекавте.

 

Престанете да се жалите и размислувате за работи што ги немате, туку фокусирајте се на благодарноста.

 

Кога сте задоволни со работите што вè опкружуваат, универзумот ќе ви даде уште повеќе.

Прегледи:
461
Објавено на:
09.03.2020