Категории

Што порачува Универзумот денес: Важна порака за 11 Март 2020 година

Порака на Универзумот за 11 Март 2020 година – Вие сте на вистинскиот пат на животот, продолжете да го следите патоказот на Универзумот и сè ќе биде добро!

Универзумот денес порачува:

 

Верувајте во себе и во вашата неверојатна моќ.

 

Ослободете ги стравовите.

 

Дозволете светла енергија да го исполни вашиот живот, срце и да ја креира вашата иднина.

 

Мудроста и зголемената свест ве ослободуваат од стравовите и тешкотиите од минатото.

 

Дајте си време да го остварите она што го сакате. Бидете добри кон себе, заборавете на строгите критики.

 

Вие сте на вистинскиот пат на животот, продолжете да го следите патоказот на Универзумот и сè ќе биде добро!

Прегледи:
449
Објавено на:
11.03.2020