Категории

Што прави папагалот кога мисли дека никој не го гледа? (ВИДЕО)

Луѓето кои имаат домашни миленичиња секогаш ги интересира што прават тие кога се сами. Навикнати сме да гледаме мачки и кучиња во уребесни изданија. 

Сега, имате можност да видите видео од папагал, кому сопственикот скришум му поставил камера. Погледнете што прави помеѓу четири ѕидови:

Прегледи:
394
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
10.04.2018