Категории

Што правиш кога гледаш животно во невоља? (ВИДЕО)

Ова е среќна приказна, за маче коа се нашло сред опасен пат и една жена која се симна од моторот за да го спаси. 

Да се надеваме дека ќе има уште многу вакви среќни приказни бидејќи кога животно е во невоља, се застанува и помога.

Прегледи:
187
Категории:
Uncategorized
Објавено на:
25.06.2017