Категории

Што се случува со Расел Кроу? Некогашниот заводник изгледа непрепознатливо! (ФОТО)

54- годишниот актер Расел Кроу го паметиме како славниот „Гладијатор“, но факт е дека тој филм е снимен сега веќе далечната 2000. година, а за 18 години многу промени настанале.

Russell Crowe (Foto: AFP)

И славниот Расел прилично се променил од ерата на Гладијаторите, а за потребите на новата улога потполно се трансформирал во полничок ќелав постар човек. Иако во последно време качил некој килограм и во приватниот живот, за оваа улога под облеката носи посебно кроено одело кое дополнително го здебелува.

Russell Crowe (Foto: Profimedia)

Кроу во оваа улога ќе го глуми основачот на Фокс Њуз Роџер Аилес, кој настојува да го прикаже колку што е можно поавтентично.

Russell Crowe (Foto: Profimedia)