Категории

Што треба да знаете кога купувате нов стан?

Кога избирате нов дом особено треба да посветите внимание на удобноста, квалитетот и безбедноста на станбениот објект. Ова се предуслови кои се неопходни за создавањето на хармонија во домот, обезбедувајќи безбедно и среќно секојдневие за вас и вашето семејство.

Квалитетна и современа изградба

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DDS Building (@dobredojdedoma) on


При избирањето на совршен дом за вас и вашето семејство, од особено значење е квалитетот на материјалот кој се користел при негова изработка. Сѐ останато може да се промени по ваш вкус, меѓутоа, тоа би било залудно доколку живеете во простор каде што при неговото создавање не се употребени најдобри материјали. DDS Building како професионална и одговорна компанија сериозно пристапи кон создавањето на квалитетни и современи станови користејќи материјали исклучиво од квалитетни и докажани произведувачи. Брза, квалитетна и современа изведба, која се должи на користење на најсовремена опрема и материјали за градба, имплементирање на светските стандарди за квалитет.

Перфектна изолација и поголема светлина во вашиот дом

DDS Building создаде објект кој нуди намалена потрошувачка на топлинска енергија во текот на зимата и смалено загревање на објектите во текот на жешките летни денови. Дебелите надворешни ѕидови обезбедуваат добра звучна изолација. Од градежно-биолошко гледиште, заради тоа што се изработени од природни материјали, како глина и струготини, без никакви синтетички додатоци, минимализирана е емисијата не штетни честички и смалена потрошувачката на енергија. Изработени се во потполност на европски начин и осигуруваат здраво живеење и пријатна клима. Прозорите како исклучително важен сегмент во обезбедувањето на светлина и изолација во домот. Со овие прозорци кои се создадени по највисоките светски стандарди кажете и збогум на буката и временските неповолности.

Безбедност и удобност

Безбедноста и удобноста на еден станбен објект се постигнува само со користењето на докажани и тестирани материјали и производи, а токму тоа го добивате со домовите во новиот објект на DDS Building. Не можете да се чувствувате удобно во својот дом доколку не ги исполнува сите пропишани стандарди за безбедност.

Направете го вистинскиот избор, изберете безбедност, удобност и совршен простор за создавање на вашата животна приказна. За повеќе информации посетете ја веб страната http://www.ddsbuilding.mk/