Категории

Што вели Чак Норис – цитати коишто ќе Ве подзамислат

Освен што е специјалист по боречки вештини и актер, Чак Норис е исто така и писател. Токму од таму доаѓаат неговите изреки, од неговите книги, интервјуа или пак од други прилики кога зборувал јавно.

Погледнете што вели тој:

  • „Нема завршна линија. Кога ќе постигнете една цел, веднаш најдете друга“.
  • „Единствениот пат кога Вие губите во нешто е кога ништо не учите од тоа искуство“.
  • „Вие не сте тоа што ви се случувало. Вие сте тоа што бирате да станете“.
  • „Бегањето од Вашиот страв е поболно отколку да се соочите со него“.

 

Прегледи:
136
Објавено на:
31.01.2023