Категории

Што жените треба да знаат за мажите кога е во прашање љубовта

Мажите не бараат супер згодни девојки, туку пристојни и девојки кои знаат да се претстават во најдобро светло.

1.Мажите не сакаат да ја видат својата девојка како заведува некој друг. Често женит емислат дека љубомората ќе поттигне љубов, но жените треба да знаат дека на мажите не им е привлечно да ја видат својата девојка како заведува друг маж.

2.На мажите можете да им се допаѓате во еден миг а веќе во другиот да ве заборави. Жените треба да знаат дека мажите многу брзо го менуваат мислењето.

3.Мажите тешко имаат разбирање за други мислења. Жените треба да знаат дека мажите сакат да бидат во право.

4.„Што правиш“ и „Дали си гладна“ се типични прашања кои мажите ги поставуваат на почетокот на разговорт за да избегнат молк. Жените треба да знаат дека ова се пристојни и добронамерни прашања на кои покажуваат дека се грижат за вас.

5.Мажот може цел ден да заведува девојки наоколу но кога ќе отиде во кревет ќе мисли само на онаа за која му е вистински грижа. Жените треба да знаат дека и мажите размислуваат за девојките кои ги интересираат иако цел ден можат да се прават дека се е океј.

6.Кога мажот ве сака, ќе ги занемари вашите недостатоци. Жените треба да знаат дека на мажите вашите недостатоци им помалку важни отколку на вам.

7.Мажите се луди за женската насмевка. Жените треба да знаат дека мажите сакаат насмеани девојки.

8.Мажите ќе направат се за да и го привлечат вниманието на девојката која им се допаѓа. Жените треба да знаат уште нешто, ако му се допаѓате нема да се прави дека не му се допаѓате.

9.Мажите мразат кога зборувате за бившите момчиња. Жените треба да знаат дека преку разговорот за бившите партнери го нервирате и не правите привлечна атмосфера.

10.Мажите тешко прифаќаат пораз па ќе направат се за да ја добијат назад девојката која ги откачила. Жените треба да знаат дека мажот може да ве заведува со денови и да ве моли да му се вратите само за да би докажал дека го може тоа, а откако ќе прифатите може да сфати дека тоа не е тоа и веќе утредента да ве остави.

Прегледи:
118
Објавено на:
16.11.2020