Категории

#СиСедимеДома и читаме: „ТРИ“ нуди бесплатни е-книги цел месец

Издавачки центар ТРИ, со цел да им излезе во пресрет на читателите во периодот на изолација, предвреме ја става во функција својата нова специјализирана апликација за читање на електронски книги Kniga.mk, изработена со поддршка на Фондот за иновации и технолошки развој.

Kniga.mk е нова мобилна апликација достапна за iOS и Android корисници, која ви овозможува пристап до голема база на електронски книги, изданија на ТРИ и Паблишер, достапни за купување и прелистување на сите уреди – која нуди одлично читачко искуство и можност за многу лични приспособувања.

Иако не работат библиотеките ширум државава, книгите отсега стануваат достапни во секој дом и во секое време. За сите корисници во промотивниот период ТРИ издвои 20 бесплатни ексклузивни изданија од својата продукција.

Книги од домашни ексклузивци како Венко Андоновски, Винка Саздова, Коста Петров, Ана Јовковска, и атрактивни преводни изданија ќе бидат достапни за сите што ќе ја симнат и користат апликацијата Kniga.mk од App Store и Google Play.

Воедно, во тек е акцијата 25% попуст на сите онлајн нарачки.

линк – априкација: Google Play и App Store

линк – ОНАЛЈН НАРАЧКИ

#СедиСиДома и читај книги!

Прегледи:
288
Објавено на:
19.03.2020