Сите досегашни добитници на Оскар во едно видео

Сите сте слушнале за оваа гламурозна манифестација на која се доделуваат филмските награди, од кои е најпрестижната награда за најдобар филм. Оваа манифестација се оддржува секоја година, откако дебитираше во 1929 година.

Во ова видео можете да ги погледнете сите добитници на престижната награда Оскар за најдобар филм.
Коментари

коментари