Чек дис аут
Search


Сите хитови од 2014 во 2.5 минутно видео! ЗВУЧИ ПРЕКРАСНО!

Видео кое ќе предизвика премногу емоции и ќе ве наврати на хитовите кои ја обележаа 2014 година.
Оваа прекрасно дуо пее и звучи одлично!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=JzrFtImnuqI#t=17[/tube]
Коментари

коментари