Категории

Сите имаме по еден ваков пријател – куче кое стана вирално бидејќи ги уништува групните фотографии

Си поминувате супер со пријателите. Сакате да го запомните овој среќен момент, и ги местите сите за да се фотографирате. Сликата изгледа убаво на телефонот, па си го враќате телефонот во џеб. Неколку дена подоцна сакате да ја отворите сликата од компјутер и да си ја објавите на некој социјален медиум.

Тогаш, големиот екран открива проблем. Едниот пријател – да, тој, истиот кој ги упропастува сите групни фотографии – ја упропастил и оваа. Се смеете и сепак ја постирате сликата таква каква што е, бидејќи пријателот можеби е закачко, но сепак го сакате.

Тоа се случува и во светот на крзнените пријателчиња. Оваа група од кучиња: Кико, Саша, Момо и Хина, често позира за нивната сопственичка Јоко, но Хина секогаш наоѓа начин да ја саботира фотографијата. Оваа мала бунтовница ги упропастува групните фотографии на најсладок можен начин.

Фотографирањето животни, во глобала, не е лесна работа. Всушност, трикот е во тоа да им дадеме на кучињата да се навикнат на фотоапаратот. Кликањето и блицот ги плашат на почеток. Прво треба да им дадеме да го помирисаат фотоапаратот, па потоа да почнеме пополека да го кликаме, за да сфатат дека не им е непријател.

Погледнете како преслатката Хина ги упропастува групните фотки на нејзините пријателчиња. Фотките ќе бидат проследени со наши коментари :)

Она кога на сред сликање ќе си го видиш симпатијата и ќе се подстопиш
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

Кога сакаш да го протегнеш јазикот, но повторно те наместиле за сликање, па се обидуваш тоа да го направиш суптилно
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

Кога сите се смеат нормално на шегата, ама тебе ти е пресмешна и „зајдуваш“
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

Кога сакаш да глумиш побитна од другите.
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

Кога едноставно не ти е денот
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

Кога не можеш да ѝ одолееш на тортата
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

ШТО ИМА ОНАМУ ГОРЕ???!?!?!?!?
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

Кога си единствениот што се смее во озбилна ситуација
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

„Дечки, вие одајте, мене ми се лежи“
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

„ми се СПИЕ“
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

Она кога ќе видиш пеперутка
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

„Се сликаме, може да застанеш како нас?“
„Хммммммммммм….. НЕ“
Funny-Photobombing-Shiba-Inu-Dog-Photos

Прегледи:
665
Категории:
Фотографија · Хумор
Објавено на:
11.09.2020