Категории

Сите плашења за да престанете со икање биле за џабе, еве го вистинскиот лек!

Сите плашења за да престанете со икање биле за џабе, вистинската причина за икањето и неговиот лек си има научно објаснување.

Како најлесно да престанете со икање? Ова видео ќе ви даде одговор, а најдобриот лек е јаглерод диоксид. Едноставно покријте ги носот и устата со вашите раце и продолжете нормално да дишете. Така ќе биде зголемен внесот на јаглерод диоксид што ќе ви помогне да престанете со икање.

Исто така краткото трчање или скокови, ќе допринесат до зголемен внес на кислород во вашиот организам, што ќе придонесе икањето да престане. Водата исто така може да биде од помош, десетина мали голтки вода би требало да ви помогнат.

Прегледи:
940
Објавено на:
12.02.2016