Категории

Сите сме убави: Деца со Даунов синдром во улога на Дизни ликови! (ФОТО)

Секој од нас е убав, без разлика како се родил. Ова е основната идеја за создавање на кампањата за подигнување на свеста за лицата со Даунов синдром во која британскиот фотограф Никол Луис Перкинс децата со Даунов синдром ги претставува на еден прекрасен начин – како познатите Дизни ликови.

Погледнете како изгледа оваа прекрасна кампања.