Сите за малиот Кирил, донирајте го пладневното кафе!

Единаесетмесечниот Кирил има потреба од наша помош за да ја победи тешката болест, односно туморот на мозокот – Rhabdomyosarcoma, што е редок вид на рак во примарниот мозок. 

Единецот на неговите родители Горан и Марија има потреба од лекување во Тел Авив, Израел, каде врз него треба да се изврши операција на примарниот мозок. Третманот чини околу 80.000 долари.

Сите кои можат да помогнат нека донираат на денарската сметка – Кирил Митрески: 370006305464561 при Еуростандард банка АД Скопје, или нека го завртат телефонскиот број 070 143 153 со што преку Македонски телеком се донираат 100 денари.
Коментари

[fbcomments]