Категории

Сите жени со стил сега носат облека во оваа боја! (ФОТО)

Обично се избегнува модата, но сега дојде до израз

Боја на фстак, нане, светла и потемна или интензивна и живописна, без оглед за која нијанса на зелено ќе се одлучите, оваа есен нема да погрешите!

Поради тоа особено сме задоволни затоа што модата, сакале да признаеме или не, не сака зелена.

Ако внимателно ги следите модните писти можеби сте забележале дека полека, но сигурно зелената боја го зазема тронот.

Во септември имавме можност да гледаме познати дами на црвениот тепих и модните ревии, облечени во зелени комбинации. Зелената брзо стана една од боите што сигурно ќе доминира во студената сезона која ни претстои.

Погледнете неколку комбинации на зелена облека кои би можеле да ги искористите оваа есен и зима: