ВИДЕО: Скипи со нов летен хит – „Скинат џеб“

Денеска излезе новата песна на Скипи, насловена како „Скинат џеб“, а без сомнение ќе биде вистинско летно освежување. Уживајте!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=gY_24mAZdGg[/tube]
Коментари

коментари