Категории

Скопје Сити Мол го слави денот на жената цели 4 дена!

Skopje City Mall секоја година има незаборавни осмомартовски доживувања, шопинг и нуди свежа перспектива на осмомартовските прослави. Најголемиот и најмодерениот шопинг центар во државата е секогаш со оригинални и забавни активности каде посетителите ќе доживеат еден различен и незаборавен 8 март, кој ќе се слави 4 дена!

За сите оние кои го прославуваат 8 март, Скопје Сити Мол е место каде ќе го најдете совршениот подарок за себе или за друга жена ( мајка, сопруга, пријателка, тетка, баба, итн…)

Овој мини саем е место каде жените ќе можат да добијат совети за здравје, нега и изглед, стајлинг, здрава исхрана, спорт и рекреација. Истовремено ќе има промоција на повеќе брендови за козметика и здравје како и презентација на професионални фризерски студија, спа центри, фитнес центри, салони за убавина, болници како и штандови со уникатни поклони, накит и филигранство.

Да не заборавиме тука е и фото корнерот за најубавите честитки со фотографирање со реквизити, за семејства, пријателки, мајки деца и татковци. Фотографиите се принтаат и тоа од нас за вас фото честитка која ќе се подарува на мајките, сопругите, другарките и секоја ваша драга особа.

Изненадување за жените кои ќе се појават во Skopje City Mall три генерации ќерка, мајка, баба, ќе ми направиме групна фотографија и имаме мал подарок од нас за нив. Регуларност со документ за лична идетификација.

Во Скопје Сити Мол секој ден, е ден за жената!