Категории

Слатката старост на мачките низ фотографии

Можеби стануваат стари и сиви, можеби се успоруваат и спијат повеќе, но нашите остарени миленици се уште полни со љубов за нас.

Дури и најенергичните и највеселите мачиња со тек на време ќе станат мини мрзеливи топчиња со сиво крзно. Официјално е започнато ладното време, па со овие слики се надеваме дека малку ќе ви ги загрееме срцата. Ова подоле се најслатките фотографии од стари мачки кои се вреќички полни радост и љубов.

100-годишен дедо и неговата 17-годишна мачка.
My 100 Year Old Grandpa And His 17 Year Old Cat

Глуво маче без заби кое сака да спие цело време.
Walked Into The Shelter And Asked Which Cat Had Been There The Longest... Came Home With A Deaf, Toothless Senior Lovebug. Reddit, Meet Cali!

Фотографија на 11-годишно маче и 13-годишно девојче.
We Adopted An 11-Year Old Cat From A Chicago Shelter. He And My 13-Yo Daughter Fell In Love. This Is Them After She Got Back From A Week At Camp

Дедо и неговата 20-годишна мачка. Дедото од фотографијата често викал: „Ние сме само двајца старци што си се дружат“.
My Grampie And His 20-Year-Old Cat/Sidekick Elvis. As My Grampie Says, “We’re Just Two Old Men Hanging Out”. This Picture Makes Me Happy And Sad All At Once

18-годишно маче со очите на Саурон
My Beautiful 18-Year-Old Girl Mia With The Eyes Of Sauron

Момент на љубов помеѓу 1.5-годишно бебенце и 14 годишна мачка.

My 1.5yr Old Son And 14yr Old Cat Had A Moment This Morning

Oвој прекрасен мачор се вика Томас и има 27 години.
I Hear You Guys Like Old Cats. This Is Thomas. He’s 27

20-годишен срцекршач.
My Little Guy Is 20 Years Old And Still As Cute As Ever

31-годишно маче кое ден-денес ја покажува својата љубов кон кутии и го оправдува стереотипот на мачиња во кутии.
Tiger Is 31 Years Old, And Is Still A Prime Example Of The Ever Loving Box And Cat Relationship

20-годишно маче кое се’ уште има поглед како бебенце.
When Your Cat Is Pushing 20 Years Old, But Can Still Pull Off That Innocent Baby Look

Оваа 12 годишна бабичка вака бара љубов:
A Few Weeks Ago I Adopted A 12 Year Old Cat. She Buries Her Face In My Hand When She Wants More Love

15-годишната мачка на ова семејство, се гушка со куклата на малото ќеркиче, бидејќи мириса на неа.
15-Year-Old Blind Cat Snuggling Daughter's Toy Because It Smells Like Her

 

Прегледи:
201
Категории:
Фотографија
Објавено на:
28.09.2020