Категории

Слатки бебиња кои имаат повеќе коса од нормално

Бебињата вообичаено се раѓаат со малку и ретка коса, а овие бебиња се вистински исклучок. 

Првите месеци од раѓањето веќе имаат бујна коса, а некои имаат и многу добри фризури.

36

44

53

64

73

93

103

117

121

142

151

161

171

181

191

201

212

bb

bbj

kasjfd

lkasj

Прегледи:
943
Објавено на:
01.10.2016