Слатки фотографии од слепа мачка што ќе ви го стопат срцето

Овие фотографии дефинитивно ќе ве разнежат!


Мачорот Казу ги освои социјалните мрежи со својата убавина, но за жал неговата приказна не е лесна.

Казу бил пронајден како мал со тешко оштетени очи заради грип на мачки. За жал, ветеринарите не успеле да му ги спасат очите и морале да му бидат хируршки отстранети. Но, тоа не ја спречува оваа неодолива мачка да стане најслаткиот миленик што некогаш сте го виделе.

Сопствениците на мачорот велат дека Казу е навистина љубопитен и бестрашен. Тој најмногу сака да излегува и да си игра во дворот, да брка инсекти и да го чувствува сонцето на стомакот. Секој што го запознал, бил воодушевен од неговото однесување. Иако нема очи, оваа мачка дефинитивно може да гледа со своето срце.

Сигурни сме дека може! Уживајте во убави фотографии.
Коментари

[fbcomments]