Слатки кучиња чија вина на лице им се гледа (ВИДЕО)

Да направиле беља, тоа го знаат и вината на лице им се гледа.

Смепни и слатки рекации, кога ќе се соочат со луѓето, а со нивните мили фаци будат само позитивни емоции.
Коментари

коментари