Категории

СЛАТКО: Бебе вежба како Роки Балбоа (ВИДЕО)

Дали се сеќавате на легендарната улога на актерот Силвестер Сталоне во неколкуте продолженија на филмскиот хит „Роки“? Ако не се сеќавате или не сте го гледале филмот, еве едно потсетување…