Категории

Славните личности и нивните вистински имиња

Славните личности се насекаде околу нас, а во денешно време со социјалните мрежи, речиси и е невозможно да не ги забележиме. Нивните вистински имиња се скриени под маските на некои попопуларни и поуметнички имиња со кои би биле полесно забележани.

Ѕирнете некои од познатите и нивните вистински имиња:

1. Уметничко име: Елтон Џон.

Вистинско име: Реџиналд Кенет Двајт.

2. Уметничко име: Мајли Сајрус.

Вистинско име: Дестини Хоуп Сајрус.

3. Уметничко име: Ријана

Вистинско име: Робин Ријана Фенти

4. Уметничко име: Лејди Гага.

Вистинско име: Стефани Џоан Анџелина Германота

5. Уметничко име: Доџа Кет

Вистинско име: Амала Ратна Зандиле Дламини

Прегледи:
224
Објавено на:
30.01.2023