Категории

Следи продолжен викенд – Последниот понеделник во јуни е неработен

Во летните месеци граѓаните ја користат секоја прилика за да отпатуваат на некоја дестинација на која може да се разладат. Следна одлична прилика за тоа ќе биде последниот викенд од овој месец, 24. и 25. јуни кој ќе биде продолжен.

Првиот ден на празникот Рамазан Бајрам е во недела на 25., па затоа понеделник (26 јуни) е неработен ден.

Прегледи:
318
Објавено на:
14.06.2017