Слон уметник: Ова е најневеројатното видео што ќе го видите денес!

Слоновите се познати по својата меморија, но досега не сме слушнале за нивните уметнички способности. Овој слон е доказ дека е тоа е возможно. Погледнете го неговото уметничко дело!
Коментари

[fbcomments]