18+ СЛОНОВИ ФАТЕНИ НА ДЕЛО ЗА ВРЕМЕ НА …

naslovna

Природните потреби и на животните и на луѓето постојат и се сосема нормални.

Со таа разлика што луѓето (барем повеќето) знаат да ги канализираат и контролираат, за разлика од животните. Па така настануваат вакви групни ситуации:

naslovna-1

 
Коментари

коментари