Слушнете ги одговорите на граѓаните: КОЈ БРОЈ Е ПОГОЛЕМ: -4 или -10?!

YouTube каналот под називот Majk Show уште еднаш успеа да нѐ насмее поставувајќи им матемаматичка загатка на случајните минувачи низ центарот на Скопје. Дали вие го знаете точниот одговор на ова прашање? Кој број е поголем, -4 или -10?
Коментари

[fbcomments]