Категории

Слушнете ја новата песна на популарниот јутјубер Стефан Лазаров со наслов „Мајко моја“ (ВИДЕО)

Стефан Лазаров, еден од најпознатите македонски јутјубери постојано го привлекува вниманието на јавноста, особено на помладата популација преку своите интересни, хумористични и креативни видеа. Овој пат, ви претставуваме нешто сосема поинакво од него. 

Песната „Мајко моја“ која што ја издаде вчера заедно со видео записот преку кој се доловува целата приказна е нешто ново, емотивно и искрено.

Тој е целосен автор на оваа композивција, па затоа и не е воопшто зачудувачки фактот што слушајќи ја веднаш ќе ги почувствувате силните емоции кои се преточени во песна.

Слушнете како звучи Лазаров во ова музичко издание со наслов „Мајко моја“.

Прегледи:
55
Објавено на:
25.10.2021