Категории

Слушнете ја новата песна на Виктор Апостоловски и дознајте што е битолски „Бон-тон“ (ВИДЕО)

Поп пејачот Виктор Апостоловски ја претстави својата најнова песна „Бон-тон“. Видео записот за оваа композиција е снимен во неговиот роден град Битола, во населбата Баир.

Станува збор за една поинаква песна која влегува во уво уште на првото слушање. Уживајте во песната и интересниот видео запис кој сигурно ќе ви го задржи вниманието!