Слушнете ја одличната изведба на Марија Спасовска на познатата композиција од Калиопи „Црно и бело“

Младата Марија Спасовска воодушевува со своите вокални способности, а доказ за тоа се многубројните изведби во кои имаме можност да уживаме. Нејзините песни и настапи по бројни фестивали се добро познати на јавноста, а овој пат таа се одлучи да ја изведе композицијата „Црно и бело“ на Калиопи која воедно е една од најубавите и најтешките композции за изведба. 

Сепак, Марија одлично се справи со оваа „задача“. Слушнете ја нејзината одлична изведба:

 
Коментари

[fbcomments]