Слушнете ја прекрасната преработка на песната „Мајко“ на Дамјан Стоименовски

Младиот Дамјан Стоименовски уште еднаш го покажа својот талент изведувајќи кавер на песната на Влатко Лозаноски „Мајко“.

Иако има само 18 години, Дамјан веќе може да се пофали со учество на многубројни државни натпревари по пеење каде што има освоено повеќе награди. Во блиска иднина ја очекуваме и неговата прва песна.

Слушнете ја оваа негова изведба:

 
Коментари

[fbcomments]