Категории

Слушнете како звучи песната „Proud“ во изведба на Анета од „Молика“! (ВИДЕО)

Откако беше неправедно обвинета дека за време на своите настапи, таа секогаш ја изведува песната на Тамара „Proud“ на плејбек, Анета постави видео каде што ја пее песната покажувајќи ги своите извонредни вокални способности.

Погледнете како звучи во видеото подолу!