Категории

Смешни „изгубено и пронајдено“ постери од домашни миленици

Сигурно многу пати сте виделе постер за изгубено куче или маче низ улиците на градот, а сигурно и некои од вас биле спасителите кои ги вратиле овие изгубени домашни миленици на нивните сопственици. Но дали некогаш сте виделе креативни и смешни постери за “изгубено и пронајдено“?

Ова се некои од најсмешните и најкреативните постери за изгубените миленичиња.