Категории

Смешно видео: Коза плива во водите на Јадранското Море!

На друштвените мрежи во Хрватска се појави снимка од коза која негде во Далмација плива во морето покрај јахта.


Ова лето се снимени бројни животински врсти како пливаат во Јадранот- змија, кокошка, а сега и коза.
Покрај бројните коментари на оваа објава, се издвои еден во кој корисникот на друштвените мрежи повикува сите да дојдат во Хрватска и да ја посетат првата „зоолошка градина во море“.

Koza. Gotovo. Gasimo Internet!!!🦈🐖🐢🐍🐓🐴🦢🐐

Gepostet von Dnevna doza prosječnog Dalmatinca am Sonntag, 7. Juli 2019