Категории

Со кои хороскопски знаци најдобро се сложувате?

Некои работи навистина се запишани во ѕвездите! Сите наши пријатели, особено оние најблиските ни помогнале во одредени ситуации кога тоа ни било најпотребно. Но да бидеме реални, една личност не може да ни помогне околу се. Погледнете кои хороскопски знаци се вашето најдобро друштво во одредени ситуации.

 

ОВЕН

друштво за ручек: Близнаци

криза во 2 наутро: Риби

друштво за забава: Лав

друштво за патување: Стрелец

партнер за вежбање: Девица

БИК

друштво за ручек: Риби

криза во 2 наутро: Скорпија

друштво за забава: Девица

друштво за патување: Јарец

партнер за вежбање: Лав

БЛИЗНАЦИ

друштво за ручек: Лав

криза во 2 наутро: Стрелец

друштво за забава: Вага

друштво за патување: Водолија

партнер за вежбање: Јарец

РАК

друштво за ручек: Девица

криза во 2 наутро: Јарец

друштво за забава: Вага

друштво за патување: Риби

партнер за вежбање: Јарец

ЛАВ

друштво за ручек: Вага

криза во 2 наутро: Рак

друштво за забава: Водолија

друштво за патување: Близнаци

партнер за вежбање: Јарец

ДЕВИЦА

друштво за ручек: Девица

криза во 2 наутро: Лав

друштво за забава: Близнаци

друштво за патување: Рак

партнер за вежбање: Овен

ВАГА

друштво за ручек: Рак

криза во 2 наутро: Девица

друштво за забава: Вага

друштво за патување: Водолија

партнер за вежбање: Риби

СКОРПИЈА

друштво за ручек: Јарец

криза во 2 наутро: Скорпија

друштво за забава: Рак

друштво за патување: Риби

партнер за вежбање: Близнаци

СТРЕЛЕЦ

друштво за ручек: Водолија

криза во 2 наутро: Скорпија

друштво за забава: Риби

друштво за патување: Овен

партнер за вежбање: Рак

ЈАРЕЦ

друштво за ручек: Бик

криза во 2 наутро: Скорпија

друштво за забава: Вага

друштво за патување: Девица

партнер за вежбање: Јарец

ВОДОЛИЈА

друштво за ручек: Лав

криза во 2 наутро: Девица

друштво за забава: Близнаци

друштво за патување: Стрелец

партнер за вежбање: Овен

РИБИ

друштво за ручек: Скорпија

криза во 2 наутро: Бик

друштво за забава: Јарец

друштво за патување: Рак

партнер за вежбање: Стрелец