Со кој хороскопски знак сте компатибилни за долга и квалитетна љубовна врска?

Ѕвездите кажуваат многу работи за нас, нашиот карактер, главните особини и изгледот, а не ретко се зборува и за компатибилноста помеѓу различните хороскопски знаци. 

Како луѓето меѓусебно комуницираат, соработуваат, создаваат и градат врски, е индивидуално и нешто што зависи од нас самите, но ѕвездите се секогаш тука, да не насочат и да ни покажат каде и каков потенцијал има. Ова се едни од комбинациите меѓу хороскопските знаци кои ветуваат долги и квалитетни врски.

Риби и Бик 

Земјата и водата е совршена комбинација од елементи за создавање на љубов. Практичната и приземјената страна на Бикот е совршен јинг на јангот на Рибата, која има силна емоционална и сонувачна страна.
Коментари

[fbcomments]