Со овие пијалаци загарантирано ќе ги спречите главоболките!

Ако за главоболки пиете таблети кои содржат многу штетни состојки и не ви помагаат, обидете се да ја пробате оваа алтернативна, природна техника, која нема да му наштети на вашиот организам.

Топла вода со лимон

Чаша топла вода, со половина сок од лимон, треба да се консумира секое утро, за да го исчистите телото на отрови. Но оваа варијанта е и одличен лек за главоболки.

Чај од ѓумбир

Ѓумбирот има корисен ефект врз циркулацијата и делува антиинфламаторно. Покрај тоа, чај од ѓумбир е одличен против главоболки.
Коментари

коментари