Категории

СРЕЌА: Со уплата од само 30 денари, Милена добила 600.000 денари!

На својот Фејсбук профил Милена од Илинден го објави овој среќен тикет кој е уплатен во кладилницата Спорт Лајф, и со само 30 денари таа добила неверојатни 600.000 денари.

Ова е објавата на нејзиниот фејсбук профил …

 

 

 

 

Ајде од почеток … Мајсторија во Спортлајф Илинден ..

Posted by Milena Micii Cajkic on Saturday, February 13, 2016

Прегледи:
209
Објавено на:
14.02.2016