Категории

Соништата кои ќе ги сонувате од 23 до 27 февруари носат моќни значења

Секој сон носи свое значење, своја приказна. Тоа може да биде одраз на нашите желби, грижи, за што размислуваме или за што несвесно размислуваме. Еве на кои ноќи треба да се обрне внимание, голема е веројатноста дека тогаш ќе сонуваме соништа кои ќе се остварат:

Ноќта помеѓу 23 и 24 февруари
Соништата што ги имате вечерва се измамнички, не верувајте. Кога ги толкувате, се водите од фактот дека најверојатно ќе се оствари спротивното од она што сте го сонувале.

Ноќта помеѓу 24 и 25 февруари
Соништата што ги имате вечерва ќе ви бидат водич – во смисла дали добро ги користите вашите потенцијали и таленти или ги барате. Пријатна слика, на пример прошетка на ливада или капење во чиста вода значи дека сте на вистинскиот пат. Но, ако сонувате дека сте изгубени во шумата или на друго место, тоа е знак дека сте се свртеле во погрешна насока на раскрсницата на животот и дека, можеби, треба да се вратите на почетната точка и да започнете одново.

Ноќта помеѓу 25 и 26 февруари
Соништата што ги имате вечерва имаат 50 проценти шанси да се остварат. Ако сонувате за нешто вознемирувачко, напорно, лошо, тогаш, велат астролозите, тоа најверојатно нема да се оствари, а ако сонувате за нешто убаво, пријатно, пријатно, тогаш има големи шанси тоа да стане реалност.

Ноќта помеѓу 26 и 27 февруари
Она што го сонувате оваа ноќ ќе ја одразува реалноста – на пример, ако сонувате дека не сте сигурни во себе, тоа е вистина. Ако сонувате дека сте премногу сигурни во себе толку многу што тоа се претвора во гордост, знајте дека другите луѓе ве гледаат така. Вечерашните соништа всушност ќе бидат твое огледало. Начинот на кој сонувате за себе, начинот на кој другите ве доживуваат. Тоа е можност да промените нешто во однесувањето, односот кон себе, да бидете поотворени, посамоуверени или поскромни.

Прегледи:
290
Објавено на:
23.02.2022