Категории

ВИСТИНСКА ЉУБОВ: Сопруг 2 години садел цвеќиња за неговата слепа сопруга да ги мириса

Господин и госпоѓа Куроки живееле среќен живот како фармери во рурална Јапонија, одгледувајќи две прекрасни деца.

Но, трагедијата настапила кога г-ѓа Куроки одненадеш го изгубила видот, поради компликации со дијабетесот.

Набрзо после тоа, таа станала депресивна и повлечена, затворајќи се себе си во семејниот дом.

Нејзиниот сопруг се борел да најде начини да ја расположи својата сопруга, кога му текнало многу убава идеја – тој одлучил да насади цела цветна градина, каде таа ќе може да ужива во миризбата и дека тоа ќе ја охрабрида излегува надвор.

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-7

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-8

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-10

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-11

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-15

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-17

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-26

husband-plants-flowers-blind-wife-kuroki-shintomi-29

Прегледи:
133
Објавено на:
17.02.2016