Категории

Сопругата и ќерките на Силвестер Сталоне на плажа во Мексико – Не се знае која е позгодна

Сопругата на Силвестер Сталоне – Џенифер Флавин се опушта во присуство на 3-те ќерки на плажа во Мексико.

Џенифер Флавин (52) отпатува заедно со своите ќерки на летување во Мексико.
Систин, Скарлет и СОфи уживаат на плажа додека привлекуваат внимание на фоторепортерите.
Згодните жени од семејството на Силвестер Сталоне беа фотографирани како уживаат на мексичките плажи, која од која позгодна.

Прегледи:
568
Објавено на:
29.09.2020