Категории

Совршени идеи за дамите кои сакаат елегантни и нежни тетоважи

Кога станува збор за тетоважите вкусовите се поделени. Некој им се восхитува, а некој категорично не ги прифаќа.

Како и секоја уметност, така и тетовирањето има многу стилови и секогаш трпи промени. Особено е популарен минимализмот: слики од линии, вектори, геометриски елементи или минијатурни слики. Погледнете ги овие примери на минималистички тетоважи во кои е невозможно да не се вљубите!