Категории

Совршени места за оние коишто сакаат да искусат нешто ново

За оние коишто се со поавантуристичка душа, Ви издвојуваме листа од неколку места коишто би биле совршени за Вас:

1. Возете се во гондола во Венеција.

2. Искачете ја патеката до Мачу Пикчу.

3. Истражете ги античките руини на Петра во Јордан.

4. Истражете го замокот на Дракула во Трансилванија, Романија.

5. Носете маска на карневалот во Венеција.

Прегледи:
224
Објавено на:
26.12.2022