Чек дис аут
Search

Совршено: Споил две палети и направил генијална работа за летните денови (видео)

За време на летните денови постојно бараме освежување и ладовина под некое стебло. Јујтуберот Кип Кеј ќе ви покаже како од две стари дрвени палети да направите совршена работа за летните денови.

Резултатот ќе ве воодушеви, а постапката е толку е едноставна!
Коментари

[fbcomments]