Специјално за дамите: Овие 10 филмови ќе ве мотивираат и инспирираат! (ВИДЕО)

Постојат филмови кои откако ќе ги погледнеме, размислуваме за нив уште долго време. Други пак, ги забораваме веднаш штом ќе ги погледнеме. Постојат и филмови кои како да се правени за жени – поттикнуваат, мотивираат, инспирираат.

Ви претставваме некои од највпечатливите филмови, кои ако ги погледнете во одреден период од животот, во „вистинско време“, може да пренесат идеја и таа да се развие понатаму, да го промени мислењето, па дури и да ви го промени животот.

“Живот во розово” / La Vie en Rose (2007)

“Насмевката на Мона Лиза” / Mona Lisa Smile (2003)

“Девојка од милион долари” / Million Dollar Baby (2004)

“Ѓаволот носи Прада” / The Devil Wears Prada (2006)

“Ерин Брокович” / Erin Brockovich (2000)

“Фрида” (2002)

“Јади, моли се, сакај” / Eat Pray Love (2010)

“Амели” / Amélie (2001)

“Џиа” / Gia (1998)

“Коко пред Шанел” / Coco Before Chanel (2009)
Коментари

[fbcomments]