Категории

Спирални тетоважи – Најновиот тренд во светот на мастилото

Хеликс или спирални тетоважи се најновиот тренд во светот на тетоважите.Минималистички, на уво, наместо обетка, ги практикуваат се почесто, а се интересни и ненападни. 

Наместо обетки се повеќе луѓе се одлучуваат да ги украсат ушите со интересни тетоважи, кои наликуваат на пирс. Најчесто тоа е закривена линија, некогаш е чиста и минималистичка, а некогаш е украсена, цветна.

Ова се некои од најинтересните хеликс тетоважи, кои можеби ќе ве инспирираат да се украсите со некоја линија и вие.

 

 

#eartattoo #newink #inked #lines #linetattoo

A post shared by Tjitske (@tjitske.jelsma) on

#eartattoo #moontattoo #moon #ocean #oceantattoo #waves

A post shared by Melody Moon Lepore (@melodymoonlepore) on