Категории

Spotify планира да отпушти околу 200 вработени

После само неколку месеци откако Spotify најави значителен бран на отпуштања, од компанијата наведоа дека планираат уште една рунда.

Овојпат отпуштањето ќе биде во делот на подкаст.

Компанијата најави дека ќе прави промени што ќе доведат до намалување на работната сила за 2 проценти.

Соодветно, оваа промена ќе влијае на околу 200 вработени.

Прегледи:
79
Ознаки:
· ·
Објавено на:
05.06.2023