Категории

Среќа е новата виртуелна книжарница на Култура!

Најстарата издавачка куќа Култура, покрај култната книжарница во срцето на главниот град, за сите вљубеници на убавиот збор ја отвара својата виртуелна книжарницата!

Само еден клик ве дели од омилениот наслов, само еден клик ја носи книгата до вашиот дом!

1jan-xgg3elj0ruyr06qkilcnvyw_m2rm2ko6rp0d

Во далешчната 1945 година се основа книгоиздателството Култура. Денес, само 76 години подоцна, во полн сјај и во тек со современите трендови, книжарницата доаѓа директно во вашиот дом.

Почуствувајте ги благодетите на модерното време откривајќи безброј различни светови директно од удобноста на вашиот дом, работа, училиште или кафуле. Клик до книга, само со Култура!

1bcu7v11clbkpa7l7cktiubmp8bc-dyebcdg4rref  1ex9z_9cnt2t3-yocenxpjpu0vgmsbw3uu59s50hg

1kmg4av_uv0t9c07c_zsescrjrp6agohuvc1s1mfa

Прегледи:
202
Ознаки:
·
Објавено на:
23.11.2016