Категории

СРЕЌА Е … ТРАДИЦИОНАЛНИОТ НОЕМВРИСКИ САЕМ во книжарница Култура (07.11 – 17.11.2016)

КУЛТУРА како најстара издавачка куќа во нашата земја, ве поканува на ТРАДИЦИОНАЛНИОТ НОЕМВРИСКИ САЕМ од 7-ми до 17-ти ноември.

Домашната библиотека ќе можете да ја збогатите со некои од нашите изданија со намаление од 20 до 70 проценти. Покрај многубројните странски автори и актуелните наслови на светските бестселер листи, ќе можете да прочитате и дел од македонските наслови. Домашните автори на наше големо задоволство ни приредија едно вистинско читателско изненадување. Изданија кои ни најмалку не заостануваат зад големите имиња, богати четива кои ќе ве водат низ книжевните лавиринти.
Покрај книги за возрасните, светот на книгите е достапен и за најмладите читатели, „Џеронимо Стилтон“, „Маша и Медо“, „Ученикот на ренџерот“, лектирни изданија и многу други наслови.
Повелете во светот на книгите само во книжарницата на Култура!
[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=H1V5yOMp2FU&feature=youtu.be” width=”500″ height=”300″]
Прегледи:
123
Објавено на:
08.11.2016